0, 18.01.2019 10:42

Letovanje 2019 - Biograd na Moru

LETOVANJE NA MORJU 2019
BIOGRAD NA MORU
HOTEL Albamaris
Termin: 7. do 14. septembra 2019
Cena na osebo: 369 €
Možnost plačila v sedmih obrokih (6 obrokov po 50 € in zadnji 69 €). Prvi obrok ob vpisu, ostali po položnicah.
PRIJAVE ZAČNEMO ZBIRATI V PONEDELJEK, 21. JANUARJA 2019 med 9. in 11. uro V PROSTORIH Društva upokojencev

Okvirni program osem dnevnega letovanja.
1. dan: sobota – Cerkno - Biograd na Moru
Ob 6. uri se bomo odpravili preko Ljubljane do Novega mesta, kjer bomo zavili čez Gorjance do Metlike in prestopili mejo. Po hrvaški avtocesti se bomo zapeljali do Biograda na Moru, kamor bomo prispeli v zgodnjem popoldanskem času. Namestili se bomo v hotelu ALBAMARIS, ki se nahaja v čudovitem okolju, obdanim s parkom in v neposredni bližini morja. Še pred večerjo bo čas za prvi sprehod po okolici, po »rivi« do mesta, po večerji pa bo predstavitev programa in aktivnosti v počitniškem tednu. Nočitev.
2. dan: nedelja
Nedelja se bo pričela s samopostrežnim zajtrkom in bo namenjena kopanju, potepanju po okolici in mestu. Po večerji bodo po želji lahko organizirane družabne igre. Nočitev.
3. dan: ponedeljek
Po zajtrku se bomo sprehodili do centra mesta Biograd na Moru in si s pomočjo vodiča ogledali zgodovinske in kulturne znamenitosti. Popoldan bo namenjen kopanju, po večerji pa spet po želji, družabne igre. Nočitev.
4. dan: torek
Po zajtrku se bomo prepustili užitkom na plaži, torej kopanju, sončenju in sprehodom ob morju in po parkih z bujnim zelenjem. Tudi popoldan bo namenjen samostojnemu potepanju in preživljanju na plaži, po večerji pa druženje ob športno zabavnih aktivnostih. Nočitev.
5. dan: sreda
Sreda bo podobna torku, če bo le vreme naklonjeno. Ker je hotel Albamaris le 5 minut hoda oddaljen od centra mesta Biograd na Moru, bomo lahko mesto obiskovali pogosto.
6. dan: četrtek – izlet na otok Pašman
Po zajtrku se bomo sprehodili do pristanišča in s trajektom zapluli na otok Pašman. Vožnja bo trajala le 20 minut. Otok Pašman je turistom zelo poznan in prijazen otok, odlikuje ga bližina celine, neokrnjena narava, številne peščene plaže in mirno okolje. Če bo vreme primerno, bomo lahko tudi zaplavali v kristalno čistem morju. Okoli poldneva se bomo vrnili na našo plažo pri hotelu Albamaris in se kopali do večerje. Zvečer pa se nam obeta »Dalmatinski večer s klapo«. Nočitev.
7. dan: petek
Predzadnji dan letovanja v Biogradu na Moru bomo izkoristili za kopanje in uživanje na plaži, samostojno potepanje po mestu, obisk tržnice, ki je najbolj založena prav ob koncu tedna. Zvečer po večerji pa bo še zadnje družabno srečanje in podelitev nagrad in priznanj ob zaključku športnih in družabnih tekmovanj. Nočitev.
8. dan: sobota – Biograd na Moru - Cerkno
Po zajtrku bomo zapustili hotel Albamaris in Biograd na Moru in se odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah.
Ker imamo naročeno in rezervirano lepo sončno vreme, je tudi okvirni program naravnan tako. Ker pa je to okvirni program, si ga imamo možnost sproti prilagajati.